Łatwy sos Alfredo II

Łatwy sos Alfredo II
Przepis łatwy sos Alfredo II jest gotowy w około 5 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 4G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 48 centów za porcję, dostajesz sos, który serwuje 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, śmietana, parmezan i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Łatwy Sos Alfredo, Szybki i łatwy sos Alfredo, oraz Łatwy Kurczak Alfredo.

Instrukcje

1
W średniej misce ubij masło i parmezan mikserem elektrycznym, aż będą puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać śmietanę, trochę na raz, aż mieszanina przypomina miękko jajecznicę. Wymieszać z gorącym makaronem do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
MakaronyMakarony
JajkoJajko
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn