Łatwy Serowy Szpinak
Łatwy tandetny szpinak może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,01 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, sól koszerną i mielony pieprz, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Podobne przepisy to Łatwy Tandetny Piec Szpinakowy, Serowy Szpinak, oraz Serowe Placki Szpinakowe.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać masło w 12-calowej patelni saute na umiarkowanym ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 8 protokół.
Ubić serek śmietankowy i rozpuścić. Złóż szpinak aż do równomiernego połączenia.
Dodać do 3 łyżek wody, jeśli mieszanina wydaje się zbyt sucha.
Posypać gałką muszkatołową i doprawić solą i pieprzem.
BYOC: Skórka z cytryny i sok przyniesie trochę słońca do tego dania. Wystarczy dodać z solą i pieprzem.