Łatwy Serowy Szpinak

Łatwy Serowy Szpinak
Łatwy tandetny szpinak może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,01 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, sól koszerną i mielony pieprz, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Podobne przepisy to Łatwy Tandetny Piec Szpinakowy, Serowy Szpinak, oraz Serowe Placki Szpinakowe.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać masło w 12-calowej patelni saute na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
4
Ubić serek śmietankowy i rozpuścić. Złóż szpinak aż do równomiernego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodać do 3 łyżek wody, jeśli mieszanina wydaje się zbyt sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
6
Posypać gałką muszkatołową i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
7
BYOC: Skórka z cytryny i sok przyniesie trochę słońca do tego dania. Wystarczy dodać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
SokSok

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn