Łatwe Roladki Jajeczne

Łatwe Roladki Jajeczne
Łatwe sajgonki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje 57 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 156 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz olej roślinny, mieloną wołowinę, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Bułka z jajkiem w misce (łatwa Kolacja w tygodniu!), Łatwa sałatka jajeczna o niskiej zawartości węglowodanów i Dzień Pierwszy z powrotem na Keto, oraz Łatwe Roladki Ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść czubatą łyżkę mieszanki wołowiny na środku jednej rolki z jajkiem. (Pozostałe opakowania należy przykryć wilgotnym ręcznikiem papierowym, aż będą gotowe do użycia.) Fold dolnym rogu nad wypełnieniem. Złóż boki w kierunku środka nad wypełnieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
W małej misce połączyć mąkę i wystarczającą ilość wody, aby uzyskać pastę. Zwilżyć górny róg pastą; zwinąć mocno, aby uszczelnić. Powtarzam. Na patelni elektrycznej, ciepła 1 w. oleju do 375°. Smażyć sajgonki przez 3-5 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn