Zuppa Inglese: Trifle

Zuppa Inglese: Trifle
Zuppan Inglese: drobiazg może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.89 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 982 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dość drogie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz kakao w proszku, żółtka jaj, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Zuppan inglese, Zuppan Inglese, oraz Panini Inglese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu o grubym dnie połączyć mleko i skórkę z wanilii lub cytryny i podgrzać na średnim ogniu do bardzo wysokiego gotowania na wolnym ogniu, ale nie pozostawić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W międzyczasie w dużej misce połącz żółtka, mąkę i cukier i ubijaj trzepaczką, aż mieszanina będzie bladożółta i utworzy wstążkę, gdy trzepaczka zostanie podniesiona z miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Gdy mleko się ugotuje, wyjmij patelnię z płyty kuchennej i wlej 1/2 mleka do mieszaniny jaj, stale mieszając. Odstawić tę mieszaninę z powrotem na patelnię z mlekiem i wymieszać na dużym ogniu drewnianą łyżką, aż mieszanina pokryje tył łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Wlać połowę śmietany do miski ze stali nierdzewnej ustawionej na szczycie Lodowej kąpieli w celu ostygnięcia, a kakao i czekoladę wymieszać z pozostałą śmietaną, upewniając się, że całkowicie się rozpuściła w mieszaninie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wlać krem czekoladowy do osobnej miski, która została ustawiona na szczycie kąpieli lodowej do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Każdą ladyfinger przeciąć na pół wzdłuż i posypać połówki 3 Likiery. Gdy kremy ostygną, w dużej zapiekance umieść warstwę namoczonych ladyfingers, a następnie warstwę kremu waniliowego, a następnie warstwę ladyfingers, a następnie warstwę kremu czekoladowego, powtarzając tę procedurę, aż wszystkie składniki zostaną zużyte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietanąKupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietaną
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
7
Odstawić na 1 godzinę, a następnie podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn