Zupa Ziemniaczana Z Hot Dogami

Zupa Ziemniaczana Z Hot Dogami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj zupy ziemniaczanej z Hot dogami. Ten bezglutenowy przepis serwuje 5 i kosztuje 91 centów za porcję. To danie główne ma 399 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Mieszanka grubych pieczonych ziemniaków, hot dogów, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowity wynik spoonacular 83%. Kolacja z Hot dogami i ziemniakami, Hot Dog, ziemniaki i kapusta kiszona Piec, oraz Prosty Hot Dog i haszysz ziemniaczany są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej połącz wszystkie składniki. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 8-10 minut lub do podgrzania, mieszając co 2 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Riesling, Wino Różane, Gewurztraminer

Riesling, wino różowe i Gewurztraminer to świetny wybór Na Hot dogi. Gewürztraminer świetnie sprawdzi się w Twoim podstawowym hot dogu w stylu nowojorskim z musztardą i kiszoną kapustą. Dla psa w stylu Chicago z kwaśnymi piklami i ostrą papryką możesz zdecydować się na chrupiącego Rieslinga. Bez względu na dodatki, suche różowe prawie zawsze działa. Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (pół butelki) z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (półbut)
Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (półbut)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia27
Magazyn