Zupa z soczewicy i wędzonej kiełbasy
Zupa z soczewicy i wędzonej kiełbasy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury zupy. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liść laurowy, bulion warzywny, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezmleczny, pierwotny i wegetariański dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa Z Soczewicy Z Wędzoną Kiełbasą, Wędzony Indyk-Zupa Z Soczewicy, oraz Zupa z soczewicy z wędzonym indykiem.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać w soczewicy, cebula, kapusta, i czosnek; gotować do miękkości. Wymieszać z kiełbasą i pomidorami. Pokruszyć kostki warzyw na mieszaninie i wlać wodę. Wymieszać z liściem laurowym, tymiankiem i pieprzem cayenne. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i dusić, aż soczewica będzie miękka, o 30 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku.