Zupa z lubczyku i sałaty
Zupa z lubczyku i sałaty może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka liści lubczyku, ciężka śmietana do ubijania, ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Schłodzona letnia sałata, lubczyk i Grochówka, Zupa ze świeżego grochu i lubczyku, oraz Zupa z lubczyku na wiosnę.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu, dodać pory i gotować, często mieszając, aż zmięknie, o 10 protokół.
Dodaj 4 szklanki wody, ryżu i soli. Przykryć i gotować na równomiernym wolnym ogniu (podnieś pokrywę, aby sprawdzić i obniżyć ciepło, jeśli to konieczne), aż ryż będzie bardzo miękki, o 20 protokół. Wymieszać z lubczykiem i rzymską. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować 2 protokół.
Zmiksuj zupę, partiami, w blenderze, aż będzie bardzo gładka. Powrót zupy na patelnię, mieszać w śmietanie,i doprowadzić do delikatnego gotować. Chochle do misek, doprawić solą do smaku i udekorować pozostałymi liśćmi lubczyku.
* Można zastąpić pietruszkę z płaskim liściem lubczykiem, ale zwiększyć ilość do 1 1/2 szklanki (1 oz.).