Zupa z kwiatów kukurydzy i jajek
Potrzebujesz danie główne bezglutenowe i bezmleczne? Zupa z kwiatów kukurydzy i jajek może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 761 kalorii, 83g białka, oraz 30g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Za $5.15 za porcję, ten przepis okładki 29% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 31 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, oleju sezamowego, sosu ostrygowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 41%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zupa z krewetek i jajek, Zupa Kukurydziana Z Jajkiem (Zupa Kukurydziana ), oraz Zupa Kukurydziana I Jajeczna.
Instrukcje
W dużym rondlu wymieszaj bulion z kurczaka, kukurydzę w śmietanie, olej sezamowy, sos ostrygowy, ziarna kukurydzy i biały pieprz. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Rozpuść skrobię kukurydzianą w wodzie i wymieszaj z gotującą się zupą. Gotuj przez 30 sekund, aż zupa zgęstnieje, a następnie zdejmij z ognia. Szybko wymieszaj zupę w jednym kierunku, a następnie z gorącą zupą wirującą na patelni, powoli wlej ubite jajko. Delikatnie wymieszaj zieloną cebulę i podawaj.