Zupa z krewetek i krabów

Zupa z krewetek i krabów
Krewetki i kraby Bisque wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.9 za porcję. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 17g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz pół na pół, cebulę, mięso krabowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Krab Bisque, Krab Bisque, oraz Krab Bisque.

Instrukcje

1
W rondlu 2-quart roztopić masło na średnim ogniu. Wymieszać z mąką, solą, białym pieprzem; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały PieprzBiały Pieprz
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać w granulkach bulionu, cebuli i połowie pół na pół. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulki BulionoweGranulki Bulionowe
CebulaCebula
3
Zmniejszyć ogień do średniej; dodać krewetki i mięso kraba. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zgęstnieje i krewetki są gotowane przez. Wymieszać pozostałe pół na pół i wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
CrabmeatCrabmeat
KrewetkiKrewetki
WinoWino
4
Podawać na gorąco.

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Esperto Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn