Zupa Z Jagód Kantalupa

Zupa Z Jagód Kantalupa
Cantaloupe Berry Soup może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 171 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jeżyny, maliny, liście mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Z Kantalupy Jagodowej, Świeży kantalupa z kremem Mascarpone i podwójnym sosem jagodowym, oraz Arbuz kantalupa Jagodowa miętowa Sałatka z miodem Vinaigrette.

Instrukcje

1
Kantalupę wirować w blenderze, aż będzie gładka. Wymieszać miętę, następnie podzielić na 4 małe miseczki. Top każdej misce z równych ilości malin i jeżyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
MalinyMaliny
KantalupaKantalupa
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wymieszać jogurt i miód, a następnie 1 łyżkę. na każdą zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
MiódMiód
ZupaZupa
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn