Zupa z indyka z makaronem jajecznym i warzywami
Zupa z indyka z makaronem jajecznym i warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 435 kalorii, 35g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.49 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 9 fanów. Jeśli masz liście pietruszki, groch, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Letnie babeczki jajeczne z kluskami z cukinii, Zupa z indyka z kluskami z cukinii, oraz Zupa z indyka z warzywami korzeniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać olej w dużym garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj pory, marchew, czosnek, i seler i saute 4 protokół, aż miękkie.
Dodaj indyka, liście laurowe, tymianek, sól i czarny pieprz i wymieszaj, aby dobrze wymieszać.
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, częściowo przykryj i gotuj na wolnym ogniu 10 minut.
Powrót mieszaniny do wrzenia i dodać makaron jajeczny. Gotować 10 minut, aż makaron jajeczny są po prostu miękkie. Wymieszać w grochu i gotować, aż groch są po prostu ogrzewane przez, o 1 minutę.
Zdjąć z ognia, wyrzucić liście laurowe i wymieszać z natką pietruszki.