Zupa Z Halibuta I Skorupiaków

Zupa Z Halibuta I Skorupiaków
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z halibuta i skorupiaków. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 569 kalorii, 83g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 13,75 zł / porcja, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 252 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka bulionu warzywnego, filet z halibuta, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest świetne. Spróbuj Zupa Z Pomidorów I Skorupiaków, Brazylijska Zupa Z Skorupiaków, oraz Zupa z makaronem pokrojonym w skorupki i nóż (Bajirak Kalguksu) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia66
Magazyn