Zupa z dzikiego ryżu II
Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Zupa z dzikiego ryżu II może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 346 kalorii, 18g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz amerykański ser, ryż, warzywa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 55%. Spróbuj Zupa Z Dzikiego Ryżu, Zupa Z Dzikiego Ryżu, oraz Zupa Z Dzikiego Ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opłucz i sortuj soczewicę, odrzucając wszelkie zanieczyszczenia lub skazy soczewicy.
Połącz soczewicę i wodę w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Odstawić na 1 godzinę, przykryty.
Odcedzić i opłukać soczewicę.
Używając średniego rondla ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
W średnim garnku dodaj soczewicę, gotowany ryż, bulion warzywny, mrożone mieszane warzywa, mleko i amerykański ser. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, odkryte przez 20 minut.