Zupa Z Dyni I Jabłek
Need a zupa bezglutenowa, pierwotna i wegetariańska? Zupa z dyni i jabłek może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 61 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, czosnek, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Spróbuj Zupa Z Dyni Jabłkowej, Zupa Jabłkowa Z Dyni, oraz Zupa z dyni i jabłek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°; wyłóż dużą blachę do pieczenia folią.
Wycięte boki squasha ułożyć na blasze, posypać solą i pieprzem i przykryć folią. Pieczemy do miękkości, około 1 godziny 15 minut. Lekko ostudzić, a następnie wyjąć miąższ dużą łyżką. Odrzuć Skórki.
W dużym garnku roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę, posypać solą i gotować, mieszając, do miękkości, o 8 protokół. Nie pozwól, aby cebula brązowieje. Jabłka obieramy, rdzeń i siekamy. Gdy cebula będzie miękka, dodaj czosnek i posiekane jabłka do garnka i gotuj, mieszając, przez 3 minuty.
Dodać przyprawę pumpkin pie; mieszać przez 1 minutę. Wymieszać z dynią i bulionem; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż jabłka będą całkowicie miękkie, 25 minut.
Pracując partiami, zupa puree w blenderze, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem. Powrót zupy do garnka i umieścić na małym ogniu, aby utrzymać ciepło.
Zupę podzielić na 8zł, na środku każdej z nich wrzucić śmietanę i od razu podawać.