Zupa z czarnej fasoli i dyni
Zupa z czarnej fasoli i dyni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 1,69 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 16G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz gałązki kolendry, chipotle chili, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Zupa Z Dyni I Czarnej Fasoli, Zupa Z Czarnej Fasoli Z Dyni, oraz Zupa Z Dyni I Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu, wymieszać New Mexico chilies i kminek, aż zaczną palić, 1 do 2 minut.
Zmiksować do blendera i dodać pomidory z sokiem, cebulą, czosnkiem, Chipotle i olejem; wirować, aż będzie gładka.
Wlać mieszankę chili na patelnię. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, częściowo przykryć, i mieszać od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół. Wymieszaj fasolę z ich płynem, bulionem i dynią. Doprowadzić do duszenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień i dusić, pokryte, przez 10 minut do mieszania smaków.
Mieszamy około 2 szklanki zupy w blenderze, aż będzie gładka, a następnie wracamy na patelnię.
Udekoruj zupę gałązkami kolendry i zaoferuj kliny limonki i kwaśną śmietanę do smaku.