Zupa z cukinii i wieprzowiny
Cukinia i zupa wieprzowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 10. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 33 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sos ostrygowy, suszone pomidory, kotlety wieprzowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa krem z cukinii z chipsami z cukinii, Wieprzowina i cukinia z Orzo, oraz Wieprzowina smażona na sucho z cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mąkę w zamykanej plastikowej torbie.
Dodać kostkę wieprzową. Uszczelnij torbę i wstrząśnij, aby pokryć. Na dużej patelni rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i brąz na oleju przez około 8 do 10 minut. Odstawić.
W garnku zupy 5 do 8 quart, podgrzać pozostałą łyżeczkę oleju na średnim ogniu.
Dodać cebulę, czosnek i paprykę.
Saute przez kilka minut do miękkości, ale nie rumiane.
Dodaj zarezerwowaną wieprzowinę, cukinię, suszone na słońcu kawałki pomidorów, grzyby, pomidory pokrojone w kostkę, bulion z kurczaka, sos ostrygowy, Bazyl, oregano, sól i pieprz.
Podgrzać do prawie wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 do 15 minut.