Zupa Z Białej Fasoli
Zupa z białej fasoli wymaga ok. 5 godzin i 10 minut od początku do końca. To danie główne ma 349 kalorii, 23G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz fasolę, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej, Zupa Z Białej Fasoli, oraz Zupa Z Białej Fasoli I Szynki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła oliwa z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, 1 minuta więcej.
Cebulę i czosnek zeskrobać do wolnej kuchenki.
Dodaj fasolę, kotlet schabowy, bulion, 1 szklankę wody i tymianek i gotuj na małym ogniu przez 4 do 5 godzin, aż fasola będzie miękka, dodając więcej wody podczas gotowania, jeśli to konieczne.
Wyrzucić gałązki tymianku.
Wyjąć kotlet schabowy i pokroić mięso. Powrót mięsa do zupy. Doprawić solą i pieprzem, a następnie podawać.