Zupa wołowa z czerwonym winem i warzywami korzeniowymi
Zupa ogonowa z czerwonym winem i warzywami korzeniowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1363 kalorii, 141g białka, oraz 68 g tłuszczu każdy. Na 7,73 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka liścia laurowego, wody, marchwi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Podobne przepisy to Czerwone wino Brasato z glazurowanymi warzywami korzeniowymi, Czerwone Wino Duszone Paski Beefless I Warzywa Korzeniowe, oraz Kurczak w sosie z czerwonego wina z warzywami korzeniowymi i zwiędłą zielenią.
Instrukcje
1
Podgrzać 2 łyżki oleju w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Oxtails posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Oxtail
3
Dodaj oxtails do garnka i brązowy ze wszystkich stron, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Dodaj 10 szklanek wody, bulion wołowy i 2 szklanki wina. Przynieś na wolnym ogniu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Przykryć częściowo i dusić delikatnie, aż mięso będzie miękkie, mieszając od czasu do czasu, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Za pomocą szczypiec przenieś oxtails do dużej miski. Ostrożnie wlać płyn do gotowania do szklanej miarki o pojemności 8 filiżanek lub dużej miski. Zamrażać płyn do gotowania, aż tłuszcz oddzieli się od płynu, około 45 minut. Łyżka tłuszczu z wierzchu płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z Indyka
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego