Zupa Warzywno-Dorszowa

Zupa Warzywno-Dorszowa
Zupa warzywno-Dorszowa to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 206 kalorii, 25g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz margarynę, bazylię, rozmaryn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z Food.com posiada 2 wentylatory. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz zupa jarzynowa, jak zrobić zupę jarzynową mix.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn