Zupa Taco Z Indyka

Zupa Taco Z Indyka
Przepis Zupa z indyka Taco jest gotowa w mniej więcej 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 8. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Przepis ten zachwycił 189 osób. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Jeśli masz oliwę z oliwek, sok z limonki, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 81%. Spróbuj Zupa Taco Z Indyka, Zupa Z Indyka Chili Taco, oraz Zupa Taco Z Indyka - 7 Punktów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu i wymieszać z mielonym indykiem. Gotuj i mieszaj, aż indyk będzie kruchy, równomiernie rumiany i nie będzie już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Przełożyć indyka do miski; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W tej samej patelni, mieszać w cebuli; gotować i mieszać, aż cebula jest prawie półprzezroczysta, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać marchew i seler. Nadal gotować i mieszać do miękkości, o 8 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
5
Wymieszaj kukurydzę, czosnek, przyprawę taco, kminek, chili w proszku, suszone oregano i około 1/4 szklanki kolendry wraz z gotowanym indykiem. Gotować i mieszać, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Suszone OreganoSuszone Oregano
KolendraKolendra
CzosnekCzosnek
Cała TurcjaCała Turcja
KminekKminek
KukurydzaKukurydza
6
Wymieszać w pomidory, fasola, zielony pieprz chile, oliwki, rosół z kurczaka, woda, i sok z limonki. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i nadal gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Zielona Papryka ChiliZielona Papryka Chili
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
FasolaFasola
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
PomidorPomidor
OliwkiOliwki
WodaWoda
7
Usuń połówki chile i udekoruj pozostałą kolendrą przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Papryka ChiliPapryka Chili

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn