Need a pescatariańskie danie główne? Zupa rybna z chlebem i Rouille może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 18g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka filetów rybnych, takich jak halibut, bochenek na zakwasie, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zupa rybna z chlebem i Rouille, Zupa Rybna Warzywna Z Rouille, oraz Śródziemnomorska zupa rybna z Garlicky Rouille.
Instrukcje
1
Zielono-białe części poru umyć osobno w misce z zimną wodą, następnie wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Por
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Podgrzać 3 łyżki oleju w ciężkim garnku 6-quart na umiarkowanym ogniu, aż będzie gorąco, ale nie pali, a następnie gotować zieleninę z pora, cebulę, seler i marchewkę, mieszając, aż zacznie zmiękać, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Zieloni
Cebula
Por
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodać czosnek i gotować, mieszając, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
4
Dodaj szafran, liście laurowe, i płatki czerwonej papryki i gotować, mieszając, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Liście Laurowe
Szafran
5
Dodać świeże pomidory i przecier pomidorowy i gotować, mieszając, 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
6
Dodać wino i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż płyn zmniejszy się o około połowę, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
7
Wymieszać w magazynie i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 30 minut. Ostrożnie wlać przez drobne sito do miski, a następnie wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
Do Szczotkowania I Smażenia
1
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozgrzej dobrze przyprawioną patelnię grillową na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
3
Pieczywo posmarować pozostałymi 2 łyżkami oleju, następnie grillować ze wszystkich stron, aż pojawią się ślady grilla. Rozdarcie chleba na szorstkie 3-calowe kawałki i piec na blasze do pieczenia w środku piekarnika, aż chrupiące na zewnątrz, ale miękkie wewnątrz, o 10 protokół. Cool croûtes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
Kasztany Wodne, Julienne
4
Rozgrzać masło w 4-litrowym ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, aż piana opadnie, następnie gotować białą część poru, mieszając, aż zacznie zmiękać, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Por
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Dodać rybę, gorący bulion i sól i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu (ryby będą gotowane przez).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Ryby
Sól
6
Zdjąć z ognia i wymieszać w 1/2 szklanki rouille.
7
Wrzuć croûtes do talerzy zupy i zupy z kadzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
8
Posypać oregano i natką pietruszki i podawać Pozostałe rouille na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pietruszka-nać
1
* Bulion można zrobić 2 dni wcześniej i schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć. Podgrzać bulion przed dodaniem do białej części poru wraz z rybą i rouille.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.