Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy Ratatouille. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.4 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 487 kalorii, 18g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, pomidory z puszki, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zupa Ratatouille, Zupa Ratatouille Z Klopsikami, oraz Makaronowa Zupa Ratatouille dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj 1 do 2 łyżeczki herbes de Provence i 1 łyżeczkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Dodać bakłażan, cukinia i papryka i gotować, mieszając, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
1 Torebka świeżego Szpinaku
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
5
Dodaj pomidory i ich soki, bulion i połowę bazylii. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pieczywo posmarować oliwą z oliwek, posypać pozostałymi 2 łyżeczkami herbes de Provence i solą do smaku. Broil aż lekko tosty. Top z serem, następnie dusić do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sos żurawinowy, Do Podania
Procent Tłuszczu
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8
Puree około połowy zupy w blenderze, a następnie powrócić do garnka. Doprawić solą i pieprzem. Zupę zrzucamy do miseczek, a na wierzch wkładamy tosty serowe i pozostałą bazylię.