Zupa Klopsikowa Kuskus
Zupa z klopsików kuskus może być właśnie tą zupą, której szukasz. Ten przepis wegański serwuje 10 i kosztuje 1,41 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. 2 osoby były pod wrażeniem tej receptury. Będzie hitem w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jarmuż, pieprz, kartony warzywne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na wybitny wynik spoonacular 80%. Spróbuj Zupa Klopsikowa, Zupa Klopsikowa mamy, oraz Zupa Klopsikowa podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połączyć wołowinę, bazylię, oregano i sól. Kształt W 1/2 cala. jaja. Na dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania, brązowe klopsiki; odcedzić.
Klopsiki wyjąć i odstawić.
W tej samej patelni, brązowa cebula w oleju.
Dodać zielenie i jarmuż; gotować 6-7 minut dłużej lub do więdnięcia.
W holenderskim piekarniku połączyć mieszankę zieleni, klopsiki, bulion, ocet, płatki pieprzu i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Wróć do wrzenia. Wymieszać z kuskusem. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10-15 minut lub aż kuskus będzie miękki, mieszając raz.