Zupa Jarzynowa Meat Loaf
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 80 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sos pomidorowy, skondensowaną wegetariańską zupę jarzynową, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Warzywo" Mięso " Bochenek, Warzywny Meat Loaf, oraz Warzywo [Mięso] Bochenek (Bezmięsny Poniedziałek) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce moczyć chleb w zupie przez 5 minut. Wymieszać z cebulą, jajkiem, solą i pieprzem. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt na 8 cali. x 4-po. owal.
Linia A 11-in. x 7-po. naczynie do pieczenia z folią i nasmarować folią.
Na patelni umieścić Meat loaf; top z sosem pomidorowym.
Piec w temperaturze 350° przez 50-60 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160° i mięso nie będzie już różowe.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.