Zupa jajeczna z zielenią musztardową

Zupa jajeczna z zielenią musztardową
Zupa jajeczna z musztardą może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 449 kalorii, 10g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,38 zł za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jeśli masz tłuszczu przycięte bez kości schab, zielona cebula, makaron ryżowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Spróbuj Zupa jajeczna z zielenią wiosenną, ANG Chow Rosół Z Konserwowaną Zielenią Musztardową, oraz Zupa z makaronem wołowym w Syczuanie z marynowaną musztardą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić wieprzowinę w plastry o grubości 1/4 cala; następnie pokroić plastry na kawałki o długości około 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
2
W 4-do 5-quart nonstick patelni na dużym ogniu, wymieszać wieprzowinę, aż większość różu zniknie, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Wlać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Przyciąć i wyrzucić końce korzeniowe i grube zewnętrzne liście z trawy cytrynowej. Lekko zmiażdżyć trawę cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
5
Dodać trawę cytrynową i bulion na patelnię i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień, przykryć i dusić do mieszania smaków, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
W międzyczasie opłucz i osusz ziele musztardy. Odrzuć twarde łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
7
Pokrój zielenie na kawałki od 2 do 3 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
8
Dodaj musztarda zieleni, makaron, i krewetki do mieszanki bulionu. Gotować na wolnym ogniu tylko do makaronu są przetargu na ugryzienie i krewetki są różowe i nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), o 6 protokół. Łyżką z rowkiem wyciągnij i wyrzuć trawę cytrynową z bulionu. Powrót wieprzowiny i soki na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
Eliksir GEliksir G
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Rozbij jajka na mieszankę bulionu i delikatnie wymieszaj, przełamując żółtka, aż jajka zostaną ustawione, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
10
Zupa z kadzi w szerokich miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
11
Dodaj sos rybny, zieloną cebulę i czerwony sos chili do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
Sos RybnySos Rybny

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować wypracowania Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.
Esej Chenin Blanc
Esej Chenin Blanc
Essay Chenin Blanc to biała mieszanka o średniej masie, wyprodukowana z białej odmiany Chenin Blanc w RPA. Chenin Blanc nadaje winom aromat sałatki owocowej, guawy i melona oraz orzeźwiającą kwasowość. Niektóre sur leżą na mniej przez kilka miesięcy dodaje złożoności i ciała. Aromatyczny Viognier uzupełnia strukturę owoców o kwiatowe nuty. Wino jest idealne samo w sobie jako aperitif na ganku w upalny letni dzień. Chenin Blanc dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw, zwłaszcza sushi, ostryg, azjatyckich Curry, słodko-kwaśnych potraw i letnich sałatek.Mieszanka: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn