Zupa Fasolowa Jarzynowa

Zupa Fasolowa Jarzynowa
Zupa Fasolowa Jarzynowa to bezglutenowe, bezmleczne, laktoowo-wegetariańskie i wegańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 15 g białka i 4 g tłuszczu. Za 1,3 dolara za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7 osobom. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go ponownie. Udaj się do sklepu i kup liście laurowe, paprykę, seler i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Będzie hitem na Twojej jesiennej imprezie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 79%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak toskańska zupa z białej fasoli z brokułami – zupełnie inna odsłona zupy warzywnej, toskańska zupa z białej fasoli z brokułami – zupełnie inna odsłona zupy warzywnej oraz jarzynowa zupa fasolowa.

Instrukcje

1
W 5-kw. wolnowar, połączyć wszystkie składniki. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż warzywa będą miękkie. Przed podaniem wyrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia56
Magazyn