Zingy Chimichurri może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 12 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Dobrze sprawdza się jako sos. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, cebula, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bistec Argentino al Chimichurri (stek z sosem Chimichurri), Najlepsze Chimichurri: Chimichurri marynata & SOS stek, oraz Stek z sosem Chimichurri (Carne con Chimichurri).
Instrukcje
1
Połącz cebulę, ocet, oregano, oliwę z oliwek, czerwoną paprykę, sól koszerną i mielony czosnek w małej misce; odstawić 30 minut. Wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Mielony
Sól Koszerna
Papryka Czerwona
Oliwa Z Oliwek
Kolendra
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu