Zimny letni makaron z warzywami wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.54 za porcję. Ta przystawka ma 331 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Mieszanka papryki, papryki, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zimny makaron sezamowy z letnimi warzywami, O letniej sałatce z makaronem i o tym, dlaczego nie należy spłukiwać makaronu zimną wodą, oraz Pieczony Makaron Z Letnimi Warzywami.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Dodać szparagi i groszek w ostatniej chwili gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone