Zielona cebula i Fontina Arancini

Zielona cebula i Fontina Arancini
Zielona cebula i Fontinan Arancini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 25. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 37 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka bułki tartej, parmezan risotto partii, ser fontina, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Fontina, pieczony czosnek i kozi ser Arancini, Fontina, koper włoski i Pizza cebulowa, oraz Pizza marchewkowa z Fontinanem i czerwoną cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać olej do dużego, szerokiego, ciężkiego garnka na głębokość 3 cali. i podgrzewać, aż olej mierzy 350 na termometrze głębokiego smażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
GarnekGarnek
2
W szklanej miarce ubij jajko; wlej połowę do dużej miski (resztę zachowaj do innego użycia).
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj schłodzone risotto i zieloną cebulę do jajka w dużej misce i mieszaj, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wytnij fontinę na 1/2 cala. kostki. Mokrymi rękami uformuj 2 łyżki. mieszanka risotto w piłkę i zrobić dobrze w środku kciukiem. Umieść kostkę fontiny w studni i popchnij mieszankę risotto wokół niej, aby utworzyć kulkę. Ułóż kulkę na blasze do pieczenia i powtórz z pozostałą mieszaniną risotto i fontiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FontinaSer Fontina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
W płytkim naczyniu umieść bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
6
Zwiń kulki w okruchy; wróć do blachy do pieczenia. Wyłożyć kolejną blachę do pieczenia ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
7
Smaż pierwszą kulkę jako test: gotuj, obracając, aż wszystko się zrumieni, od 2 do 4 minut.
8
Odcedzić na wyłożonej blachy do pieczenia i pokroić, aby zobaczyć, czy ser się stopił. Jeśli nie, podnieś trochę temperaturę lub gotuj trochę dłużej. Smażyć kulki w partiach po 5 lub 6, obracając, aż będą złote, od 2 do 4 minut na partię. Za pomocą łyżki szczelinowej, przenieść jak zrobić do wyłożonej blachy do pieczenia. Doprawić solą i podawać natychmiast, lub ogrzać w piekarniku 200 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn