Zieleń liściasta z mandarynkami i rukolą
Liściasta zieleń z mandarynkami i rukolą jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ocet winny, mandarynki w syropie, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mieszane warzywa z mandarynkami i orzechami włoskimi, Mieszana Sałatka Baby Greens z mandarynkami, oraz Warzywa liściaste z pikantnym olejem czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić pomarańcze, rezerwując 2 łyżki syropu.
W małej misce wymieszać syrop, ocet i kolejne 4 składniki, mieszając trzepaczką.
Połącz sałatę, rukolę i pomarańcze w dużej misce.
Dodaj opatrunek i dobrze Wrzuć.