Zesty Corn Custard

Zesty Corn Custard
Pikantny krem kukurydziany wymaga około 1 godzina od początku do końca. Za 41 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 12 porcji z 169 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i podnieś sól, pieprz, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Batony Zesty Lemon Custard, Zesty Magic Custard Cake, oraz Pikantny Dip Kukurydziany.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w dużej misce; dokładnie wymieszaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia lub 2-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia. Ustaw w płytkiej patelni z gorącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub do zestalenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn