Zdrowsza wołowina Stroganoff III

Zdrowsza wołowina Stroganoff III
Zdrowsza wołowina Stroganoff III może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 177 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz wołowinę chuck pieczeń, zielona cebula, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zdrowsza Wołowina Stroganoff, Zdrowsza Wołowina Stroganoff, oraz Zdrowsza Wołowina Stroganoff dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usunąć tłuszcz i chrząstkę z pieczeni i pokroić w paski o grubości 1/2 cala na 2 cale długości. Doprawić 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
2
Rozpuścić 1 łyżkę masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać grzyby i zieloną cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby są rumiane, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
GrzybyGrzyby
4
Wyjąć do miski i dodać 1 łyżkę masła na patelni. Gotować i mieszać jedną połowę pasków wołowiny, aż rumiane, o 5 protokół, a następnie usunąć do miski. Powtórzyć z pozostałym masłem i paskami wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wlać wino do gorącej patelni i deglaze patelni, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Mąkę i 1/4 szklanki bulionu wołowego wymieszać w słoiku z ciasno dopasowaną pokrywką i wstrząsnąć do połączenia. Wymieszać na patelni, ubijając, aż będzie gładka. Wymieszaj pozostały bulion i musztardę, a następnie wróć wołowinę na patelnię. Przynieś na wolnym ogniu. Przykryć i dusić, aż mięso będzie miękkie, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
MusztardaMusztarda
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
7
Wymieszać przygotowane grzyby i śmietanę na pięć minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
GrzybyGrzyby
8
Krótko podgrzać i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn