Załadowany stek z flanki

Załadowany stek z flanki
Loaded Flank Steak to bezglutenowe i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 6 porcjom. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 27 g białka i 24 g tłuszczu. Za 2,62 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny na walentynki. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka steku z polędwicy wołowej, mieszanki sałatek ranczo, zielonej cebuli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 27%, to danie jest raczej złe. Stek z flanki, stek z flanki i stek z flanki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W małej misce ubij pięć pierwszych składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwone Ziemniaki Lub Młode Złote Ziemniaki Z JukonuCzerwone Ziemniaki Lub Młode Złote Ziemniaki Z Jukonu
2
W steku wytnij kieszeń poziomo; wypełnić masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Kawałków Mlecznej Czekolady1-1/4 Szklanki Kawałków Mlecznej Czekolady
StekStek
3
Grilluj stek pod przykryciem na średnim ogniu lub piecz na 4 cale od źródła ciepła przez 5–7 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną konsystencję (w przypadku średnio wysmażonego termometr powinien wskazywać 145°; średni – 160°; dobrze wysmażony, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Funt Hiszpańskiej Chorizo (mieszanka Twardego I Miękkiego), Pokrojonego W Cienkie Plasterki1 Funt Hiszpańskiej Chorizo (mieszanka Twardego I Miękkiego), Pokrojonego W Cienkie Plasterki
4
Odstawić na 5 minut przed podaniem. Przed podaniem pokrój w cienkie plasterki w poprzek włókien.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokruszonego Lodu3 Szklanki Pokruszonego Lodu

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Stek z flanki w menu? Spróbuj połączyć z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z jasnymi lub średnio treściwymi czerwonymi potrawami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy tłustsze kawałki mogą sobie poradzić z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Louis Roederer Cristal Brut z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 299 dolarów za butelkę.
Cristal Brut Louisa Roederera
Cristal Brut Louisa Roederera
Cristal, klejnot i tête de cuvée szampana Louisa Roederera, został stworzony w 1876 roku dla cara Rosji Aleksandra II. Pozostaje wierny swemu pochodzeniu, inspirowany elegancją i czystością. Cristal jest produkowany zgodnie z rygorystycznymi standardami winiarskimi, które wymagają rygorystycznej selekcji crus, roczników, winogron i wina. Cristal jest produkowany wyłącznie z najlepszych roczników crus, które mają gwarancję, że pochodzą z winnicy Louis Roederer. Wszystkie wyjątkowe cechy rocznika 2002 zostały dosłownie uchwycone w tym Cristal 2002, który jest hojny i bujny, ukazując idealną równowagę pomiędzy koncentracją i finezją, świeżością i winem, intensywnością i wyrafinowaniem. W trzech słowach: dumny, bogaty i luksusowy. Cristal 2002 jest jaskrawo żółty z jasnobursztynowymi refleksami i ma piękny mus z delikatnym kordonem trwałych i regularnych bąbelków. Nos jest intensywny i delikatny, odsłaniając czystą i dobrze wymieszaną mieszankę smaków miodu, kakao, lekko prażonych orzechów laskowych i kandyzowanych owoców cytrusowych. W ataku pikantna eksplozja dojrzałych owoców, wino ujawnia czerwone owoce, białą czekoladę, karmel i duńskie ciasto, typowe dla Cristala. Jego jedwabista, skoncentrowana konsystencja opiera się na intensywnej, mocnej i winnej strukturze, ale zachowuje wyrafinowanie. Podniebienie rozwija się, aby osiągnąć pyszne wrażenie dobrze wymieszanej harmonii smaków. Świeży finisz z nutą goryczy sprawia, że jest niemal chrupiące.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn