Zapiekany przegrzebek Gemelli ze szparagami, groszkiem i Pecorino
Seared przegrzebek Gemelli ze szparagami, groszek Snap, i Pecorino wymaga około 36 minut od początku do końca. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 589 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać szparagi, estragon, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekany przegrzebek Gemelli ze szparagami, groszkiem i Pecorino, Prażony migdał i groszek Pecorino, oraz Wiosenna sałatka ze szparagów, rampy, groszku i groszku, z jajkiem gotowanym i skórką cytrynową Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować we wrzącej osolonej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Tymczasem podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pancetta, i gotować 3 protokół lub do chrupiące, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych. Powrót patelni do płyty grzejnej, i dodać 2 łyżki oleju, cebula, i czosnek; gotować, na średnim ogniu, 5 minut lub aż cebula zaczyna mięknąć, mieszając od czasu do czasu.
Dodać szparagi; gotować 2 protokół lub do jasnozielonego. Wymieszać z groszkiem i gotować 2 minuty.
Dodać wermut; gotować 1 minutę lub aż zredukowane do glazury. Wymieszać z estragonem i gotować 1 minutę.
Rozgrzać pozostały 1 łyżkę oleju na oddzielnej patelni na średnim ogniu.
Posypać przegrzebki 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Dodaj do patelni, i gotować 2 do 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Powrót duża patelnia do płyty grzewczej.
Dodać ugotowany makaron i 2 łyżki masła, i gotować 1 minutę lub do rozpuszczenia masła.
Wyjąć patelnię z ognia i wymieszać z serem, połowa zarezerwowane pancetta, i pozostałe 1/4 łyżeczka soli i 1/8 łyżeczka pieprzu. Makaron podzielić na 4 miseczki, na wierzchu równomiernie polać przegrzebkami i posypać pozostałą pancettą.