Zapiekanka Z Kukurydzy
Need a przystawka bezglutenowa? Zapiekanka kukurydziana może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 278 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka kremowanej kukurydzy, smażona cebula, kukurydza z kernel i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zapiekanka Z Kukurydzy, Zapiekanka Z Kukurydzy, oraz Jiffy Zapiekanka Kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj naczynie do pieczenia 8x8 cali.
Rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę, aż będzie przezroczysta.
W dużej misce połączyć masło i ser śmietankowy. Wymieszać w całej kukurydzy kernel, śmietana kukurydza, papryka chile, i cebula.
Wlać do przygotowanego naczynia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut.
Wyjąć z piekarnika i wymieszać z połową podsmażonej cebuli; na wierzch posypać pozostałą cebulę.