Zapiekanka z kiełbasą i jajkiem
Zapiekanka z kiełbasą i jajkiem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 269 smakoszy i kucharzy. Mieszanka chleba, sól, musztarda mielona, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, Zapiekanka z kiełbasą-ryż, sucha zupa cebulowa mix i więcej tworzą ekonomiczną i smaczną zapiekankę, oraz Zapiekanka Z Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszaj kiełbasę. Gotuj i mieszaj, aż kiełbasa będzie krucha, równomiernie rumiana i nie będzie już różowa, około 10 minut.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Jajka ubić w dużej misce; wymieszać z mlekiem, solą i musztardą. Krotnie kostki chleba, ser Cheddar, i kiełbasa do mieszaniny jaj.
Wlać do lekko natłuszczonego naczynia do pieczenia o wymiarach 7x11 cali. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub na noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wyjmij zapiekankę z lodówki 30 minut przed pieczeniem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony blisko środka wyjdzie czysty, około 40 minut.