Zapiekanka Z Dyni Jesiennej

Zapiekanka Z Dyni Jesiennej
Jesienna zapiekanka z squasha może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 166 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką jabłka, pieprz, pekan i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Dyni Jesiennej, Jesienna Dynia Żołędziowa, oraz Jesienna Sałatka Z Dyni.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
Umieścić kawałki squasha w rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż squash jest miękka, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Odcedzić; następnie rozgnieść Kabaczek z 1/4 szklanki masła, 1 łyżka brązowego cukru, sól, i biały pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Podgrzać 1 1/2 łyżki masła na dużej patelni na małym ogniu; wymieszać pokrojone jabłka i posypać białym cukrem. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż ledwo miękkie, o 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Jabłka rozłóż w 3-ćwiartkowej zapiekance. Łyżka puree squash równomiernie na jabłkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
6
Wymieszać płatki kukurydziane, pekan, 1/2 szklanki brązowego cukru, i roztopione masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
7
Posypać mieszaninę płatków kukurydzianych równomiernie na squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nagrzeje się przez, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn