Zapiekanka Z Dyni Jesiennej
Jesienna zapiekanka z squasha może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 166 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką jabłka, pieprz, pekan i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Dyni Jesiennej, Jesienna Dynia Żołędziowa, oraz Jesienna Sałatka Z Dyni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieścić kawałki squasha w rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż squash jest miękka, o 15 protokół.
Odcedzić; następnie rozgnieść Kabaczek z 1/4 szklanki masła, 1 łyżka brązowego cukru, sól, i biały pieprz.
Podgrzać 1 1/2 łyżki masła na dużej patelni na małym ogniu; wymieszać pokrojone jabłka i posypać białym cukrem. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż ledwo miękkie, o 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Jabłka rozłóż w 3-ćwiartkowej zapiekance. Łyżka puree squash równomiernie na jabłkach.
Wymieszać płatki kukurydziane, pekan, 1/2 szklanki brązowego cukru, i roztopione masło.
Posypać mieszaninę płatków kukurydzianych równomiernie na squasha.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nagrzeje się przez, o 15 protokół.