Zapiekanka polenta i Pieczarkowa

Zapiekanka polenta i Pieczarkowa
Ułożone Polentan i zapiekanka z grzybami może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 786 kalorii. Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz grubą polentę, borowiki, sól i gruby pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Podobne przepisy to Zapiekanka z pieczarkami i Marsalą z polentą, Portobello Mushroom Stacked Lasagne, oraz Pieczony Kurczak Enchilada Suizas Zapiekanka.

Instrukcje

1
Podgrzać 5 szklanek bulionu z kurczaka w rondlu do niskiego wrzenia; dodać polentę i doprawić solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień do dusić i gotować, mieszając i dodając więcej zapasów w razie potrzeby, aby utrzymać mieszaninę luźne, aż zgęstnieje i miękkie, 40 do 45 protokół. Wymieszać 2 łyżki masła, wlać polentę na nieprzywierającą blachę do pieczenia (1 duża lub 2 małe), rozłożyć na równą warstwę o grubości 1/4 do 1/2 cala i całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
PolentaPolenta
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Pokroić w prostokątne kształty, aby łatwo usunąć do warstwowania.
3
Przykryć suszone porcinis pozostałym 1 szklanką wywaru z kurczaka i 1/2 szklanki wody w małym garnku; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Usunąć delikatne grzyby i posiekać. Zarezerwuj grzyby i ich płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
5
Podgrzać EVOO w dużej, głębokiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać świeże grzyby i gotować, aż ciemny i miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
7
Dodać tymianek i szalotki, doprawić solą i pieprzem i gotować, mieszając, przez 2 do 3 protokół. Deglaze patelni z winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodać bulion i porcinis z odrobiną ich płynu (należy uważać, aby uniknąć ziarnistości) i zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
9
Aby beszamel, roztopić pozostałe 4 łyżki masła w rondlu, dodać czosnek i wirować minutę lub dwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Ubić mąkę i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
11
Ubijamy mleko, doprawiamy solą, pieprzem i gałką muszkatołową i gotujemy do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
12
Dodać połowę sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
13
Warstwę polenty umieść w średnim naczyniu żaroodpornym i polej połową grzybów i beszamelem. Powtórz warstwy, a następnie zakończ warstwą polenty. Kropki z masłem i top z pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
PolentaPolenta
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
14
Ostudzić i przechowywać do posiłku make-ahead, lub piec do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
15
Piec w temperaturze 375 stopni F od temperatury pokojowej do brązowego, bulgotanie i gorące przez, o 50 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn