Zapiekane piersi z kurczaka z salsą Verde

Zapiekane piersi z kurczaka z salsą Verde
Smażone piersi z kurczaka z salsą Verde to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 25g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka oliwy z oliwek, świeżo zmielony pieprz, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowane piersi z kurczaka z salsą Verde, Zapiekane Piersi Z Kurczaka Z Gruszką, Papryką I Salsą Kolendrową, oraz Sałatka Z Kalmarów Z Salsą Verde.

Instrukcje

1
Natkę pietruszki, kapary, cały ząbek czosnku, sok z cytryny, pastę anchois, musztardę, 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu włożyć do robota kuchennego lub blendera. Puls do posiekania, 6 do 8 razy. Po uruchomieniu maszyny dodaj 1/2 szklanki oleju w cienkim strumieniu, aby uzyskać lekko grube puree. Pozostaw tę salsę w robocie kuchennym; jeśli to konieczne, impuls do ponownego emulgowania tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pasta AnchoisPasta Anchois
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Na dużej patelni podgrzej pozostałą łyżkę oleju na umiarkowanym ogniu. Piersi kurczaka przyprawiamy pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu oraz tymiankiem i przekładamy na rozgrzaną patelnię. Gotować kurczaka do brązowego, o 5 protokół. Włączyć i gotować, aż prawie gotowe, o 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać mielony czosnek i gotować przez 30 sekund, mieszając. Przykryj patelnię, usuń z ognia i pozwól parze 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Piersi podawać z sokami, a następnie salsa verde wylana na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
5
Wino polecam: czyste, chrupiące, lekko owocowe włoskie białka zostały stworzone do takich potraw. Soave Classico lub Vernaccia di San Gimignano cofną się i pozwolą, aby główne danie zajęło centralne miejsce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoaveSoave
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn