Włoskie Zimowe zielenie z sosem gruszkowo-orzechowym

Włoskie Zimowe zielenie z sosem gruszkowo-orzechowym
Włoskie Zimowe zielenie z sosem gruszkowo-orzechowym to dodatek, który serwuje 6. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 256 kalorii, 8G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Za 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś kawałki orzecha włoskiego, olej z pestek winogron, jarmuż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Zimowa kapusta + sałatka z buraków z gruszką, Gorgonzolanem i koprem włoskim, Sałatka z mieszanej zieleni z ciepłym dressingiem orzechowym, oraz Sałatka gruszkowo-Manchego z dressingiem orzechowym.

Instrukcje

1
Na średniej wielkości patelni do smażenia dodaj pokrojone szalotki z mżawką oleju i powoli gotuj na średnim ogniu, aż dobrze się skarmelizują, około 5 do 6 minut. Dodaj pokrojoną w kostkę gruszkę i gotuj, aż będzie papkowata.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Ostrożnie dodaj mieszankę gruszkową do blendera wraz z verjusem, miodem, 1/2 szklanki oleju z pestek winogron, solą i pieprzem do smaku. Puree, aż będzie gładkie, dodając trochę wody, aby w razie potrzeby rozrzedzić; powinna to być konsystencja gęstego winegret. Odstawić do lodówki do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
VinaigretteVinaigrette
VerjusVerjus
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Umyj wszystkie warzywa i usuń łodygi. Rozerwij liście na kawałki wielkości kęsa i dobrze wysusz. W dużej misce lub półmisku dodaj liście i wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Polej sałatkę dressingiem i delikatnie wymieszaj.
5
Udekoruj parmezanem, prażonymi orzechami włoskimi i plasterkami gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia70
Magazyn