Włoskie Tortellini Kabobs
Przepis włoski Tortellini Kabobs może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 30 minut. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz salami, dressing, marynowane karczochy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tortellini Kabobs, Tortellini - Krewetki, oraz Włoski Pies Kabobs.
Instrukcje
Tortellini ugotować i osuszyć zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; ostudzić.
Paprykę włożyć do blendera. Przykryć i zmiksować na gładką masę.
Dodać parmezan i włoski sos. Przykryć i zmiksować na gładką masę.
Wlać mieszaninę do dużej plastikowej lub szklanej miski. Wymieszaj tortellini, salami, ser mozzarella, karczochy i pomidory.
Nitka tortellini, ser mozzarella, salami, karczochy serca i pomidory na przemian na każdym z dwunastu 4-do 6-calowych szaszłyków.
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin.