Włoskie Smażone Kulki Bakłażana
Przepis włoskie smażone kulki bakłażana jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,21 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. 6 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pieprz pepperoncini, bakłażany, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest dobre. Spróbuj Polpette Di Melanzane (smażone kulki bakłażana), Wegańskie: smażona kanapka z bakłażanem z bakłażanem Mayo, oraz Kulki Z Bakłażana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść bakłażana w garnku z osoloną wodą, doprowadzić garnek do wrzenia.
Niech bakłażan gotować do miękkości; drenaż dobrze.
W elektrycznym robocie kuchennym połącz bakłażan, mąkę, jajko, biały pieprz i pepperoncini. Zmiksować do uzyskania gładkiej pasty.
W ciężkim garnku lub frytkownicy podgrzej olej roślinny do 375 stopni F (190 stopni C). Upuść pastę z bakłażana do oleju jedną łyżkę na raz. Smażyć, aż kulki bakłażana będą złote. Sól do smaku i odsączyć na papierowych ręcznikach przed podaniem.