Włoskie Smażone Kulki Bakłażana

Włoskie Smażone Kulki Bakłażana
Przepis włoskie smażone kulki bakłażana jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,21 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. 6 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pieprz pepperoncini, bakłażany, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest dobre. Spróbuj Polpette Di Melanzane (smażone kulki bakłażana), Wegańskie: smażona kanapka z bakłażanem z bakłażanem Mayo, oraz Kulki Z Bakłażana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść bakłażana w garnku z osoloną wodą, doprowadzić garnek do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Niech bakłażan gotować do miękkości; drenaż dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
3
W elektrycznym robocie kuchennym połącz bakłażan, mąkę, jajko, biały pieprz i pepperoncini. Zmiksować do uzyskania gładkiej pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
4
W ciężkim garnku lub frytkownicy podgrzej olej roślinny do 375 stopni F (190 stopni C). Upuść pastę z bakłażana do oleju jedną łyżkę na raz. Smażyć, aż kulki bakłażana będą złote. Sól do smaku i odsączyć na papierowych ręcznikach przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn