Włoska zupa Klopsikowo-serowa Tortellini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj włoskiej zupy Klopsikowej i Tortellini z serem. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 555 kalorii. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 122 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz jarmuż, bulion wołowy, ser tortellini i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Serowa zupa Tortellini z indykiem włoska kiełbasa i jarmuż, Zupa Klopsikowo-Tortellini, oraz Zupa z klopsików i Tortellini.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu; gotować cebulę i czosnek w roztopionym maśle do miękkości, 5 do 7 protokół.
Wlać bulion wołowy do garnka; dodać pomidory, fasolkę szparagową, marchew, jarmuż, włoskie przyprawy i liść laurowy. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Wymieszać klopsiki i tortellini; powrót do wrzenia i gotować kolejne 5 protokół. Chochle do misek i top każdy z około 1 łyżeczka parmezanu do serwowania.