Włoska Wołowina
Przepis włoska wołowina jest gotowa w około 10 godzin i 5 minut i jest zdecydowanie niesamowite bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 41g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,73 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 14. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bułki, pieczeń wołową, przyprawę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 69%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Kanapki z włoską wołowiną lub wołowiną Pepperoncini, Włoska Wołowina, oraz Włoska Wołowina podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczeń pokroić na pół; umieścić w 5-qt. Wolnowar.
Połącz wodę i przyprawy; polej pieczeń. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 10-12 godzin lub do momentu, gdy mięso będzie bardzo miękkie. Wyrzucić liść laurowy.
Mięso wyjąć i rozdrobnić widelcem. Odtłuścić tłuszcz z soków do gotowania; zwrócić mięso do wolnej kuchenki.