Włoska Sałatka Z Tuńczykiem, Białą Fasolą I Pieczonym Pomidorem
Przepis włoski tuńczyk, biała fasola i sałatka z pieczonych pomidorów może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 617 kalorii. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól i pieprz, tuńczyk, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Zapiekany Tuńczyk z włoską sałatką z białej fasoli, Sałatka z rukoli, włoskiego tuńczyka i białej fasoli, oraz Mini pieczone pomidory z awokado, białą fasolą + Puree z tuńczyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. W międzyczasie czyste i suche pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Umieść w bezpiecznym naczyniu w piekarniku z olejem i posypać solą (tylko trochę, jeśli porcja dla początkujących jedzących, zdrowa Ilość dla dodatkowego smaku, jeśli porcja dla starszych dzieci i dorosłych).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Podawać zwykły, z chrupiącym chlebem, lub wrzucić do innego naczynia. Jeśli przechowujesz, zapakuj pomidory do pojemnika z olejem kuchennym. Przykryć szczelną pokrywą i przechowywać w lodówce do 5 dni.Włoski tuńczyk, biała fasola i sałatka z pieczonych pomidorów(może być przystosowana dla dzieci 10+ mos)1 słoik (około 7 uncji) włoski tuńczyk zapakowany w oleju, osuszony (pomiń tuńczyka, aby zrobić wersję wegetariańską)1 może organiczna biała fasola, opłukana i osuszona1/4 organiczna czerwona cebula, cienko pokrojona (pomiń cebulę lub po prostu pomiń z porcjami dla dziecimyślą, że są ważnym elementem dla dorosłych)1 kufel organicznych pomidorów cherry, pieczone (nie potrzebujesz oleju do gotowania)2 łyżki organicznej oliwy3 łyżki organicznego octu winnego & pieprz
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Chrupiący Chleb
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Fasola Biała
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Mandarynki, Każda
5
Tuńczyk płatkowy. Wrzucić białą fasolę, czerwoną cebulę, pieczone pomidory, oliwę z oliwek i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Biała
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Mandarynki, Każda
6
Dodać sól i pieprz do starszych dzieci i dorosłych porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
7
Podawać zwykły lub z chrupiącym chlebem (sprawia, że Wielka polewa bruschetta).
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.