Włoska sałatka Sub może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.55 za porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kostek chleba, oliwa z oliwek, papryka peppadew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Włoska, Duża Sałatka Włoska, oraz Sałatka Włoska dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wrzuć kostki chleba i 1 łyżkę oliwy z oliwek w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
W międzyczasie wrzucić giardiniera w dużej misce z bazylią, oliwkami, papryką, rzymską, mortadellą, prosciutto, capicola, salami, provolone i pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mortadella
Prosciutto
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Provolon
Capicola
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.