Włoska Sałatka Mieszana
Włoska sałatka Mieszana to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 282 kalorie, 23G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pomidory, fasola garbanzo, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Sałatka Zielona mieszana z włoskim winegretem, Włoska sałatka mieszana z domową pieczoną czerwoną papryką, orzeszkami piniowymi i ogolonym Parmem, oraz Włoskie Warzywa Mieszane.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkiej patelni średniej na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę i gotować, aż brązowy i gotowane przez, łamanie kiełbasy na kawałki wielkości kęsa, o 5 do 8 protokół.
Kiełbasę przełożyć na talerz. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Posiekaj i połącz sałatę, pomidory, ser i gotowaną kiełbasę w dużej misce.
Dodać fasolę i tyle vinaigrette do Płaszcz. Doprawić sałatkę solą i pieprzem, do smaku i podawać.