Włoska Grillowana cukinia i czerwona cebula
Włoska Grillowana cukinia i czerwona cebula to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 58 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, cebulę, ser parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Grillowana cukinia z włoskimi pomidorami i parmezanem, oraz Włoski marynowany Grillowany kurczak z cukinią.
Instrukcje
Przygotować grill na średnim ogniu.
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce.
Posypać cukinię mieszaniną z 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; wrzucić delikatnie do herbu. Ułóż warzywa w jednej warstwie na stojaku do grillowania; grilluj 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy cukinia będzie miękka, a warzywa będą dobrze oznaczone.
Usuń cukinię z grilla; zmniejsz ciepło grilla do średnio-niskiego. Grill cebula dodatkowe 5 minut lub do przetargu.
Połącz cukinię, cebulę i ocet w dużej misce, podrzucając do herbu.
Posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli, pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu, sera i mięty.