Węgierskie Danie Z Makaronem
Węgierskie danie z makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sos pieprzowy, wodę, nasiona maku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Węgierskie Danie Z Makaronem, Brokuł Makaron Przystawka, oraz Veggie Noodle Side Dish.
Instrukcje
Makaron jajeczny ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą.
W dużej misce rozpuścić kostkę bulionu z kurczaka we wrzącej wodzie.
Wymieszać w śmietanie zupy grzybowej, posiekaną cebulę, sos Worcestershire, nasiona maku, czosnek w proszku, i sosem paprykowym. Wymieszać z twarogiem, kwaśną śmietaną i gotowanym makaronem jajecznym.
Przełożyć do lekko natłuszczonej wolnej kuchenki i posypać wierzch parmezanem i papryką.
Przykryć i gotować na wysokiej 3 do 4 godzin.