Wędzone Pstrągowe Skórki Ziemniaczane
Need a gluten free, FODMAP friendly, and vegetarian hor d ' oeuvre? Wędzone pstrągi ziemniaczane Skórki może być super przepis spróbować. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Ten przepis służy 16. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oleju roślinnego, sok z limonki, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest przyniesiony przez Chow. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wędzone Pstrągowe Skórki Ziemniaczane, Pstrąg Wędzony Placki Ziemniaczane, oraz Sałatka z wędzonego pstrąga i ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° i ułóż stojak na środku.Każdy ziemniak przebić kilka razy widelcem lub ostrym nożem.
Umieścić ziemniaki bezpośrednio na stojaku piekarnika i piec, aż skórki są chrupiące i nóż łatwo przebija ziemniaki, o 50 protokół.
Przenieś do stojaka z drutu, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, około 10 minut. Ustaw piekarnik do Ustawienia broil.Każdy ziemniak pokroić na pół wzdłuż. Używając łyżki, wyjmij miąższ, pozostawiając około 1/4 cala nienaruszonego; zarezerwuj miąższ do innego użycia.
Wnętrze ziemniaków posmarować roztopionym masłem i doprawić solą i pieprzem. Obrócić ziemniaki, posmarować boki Skórki masłem, doprawić solą i pieprzem. Równomiernie miejsce połówki ziemniaków skóry stronie na blasze do pieczenia i smażyć, aż pieni się masło i skórki zaczynają chrupiące, o 2 do 3 protokół(należy uważać, aby nie palić). Flip połówki ziemniaków nad i smażyć, aż górne krawędzie po prostu zacząć brązowy, o 2 do 3 protokół więcej.
W średniej, niereaktywnej misce ubić olej i sok z limonki, doprawić solą i pieprzem.
Dodać rukolę i wrzucić do równomiernie płaszcz. Podziel zieleninę między skórki i top każdą z czubatą łyżką pasztetu.